RELACJE I PODRÓŻE BEZPŁATNE PORADY DIETETYCZNE ONLINE NARODOWEGO CENTRUM EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ FOOD FOR CHANGE CHALLENGE - GŁOS Z KRAKOWA TAJEMNICZA DEGUSTACJA - MAŁOPOLSKA VS TEJO MISZKULANCJA I PROJEKT NIEPODLEGŁA POLSKA SMAKUJE IV JESIEŃ ENOLOGICZNA - ZAPROSZENIE NA WYDARZENIE OKO NA KRAKÓW - ZBLIŻA SIĘ ŚWIĘTO DESIGNU W KRAKOWIE WAKACJE W HISZPANII I SAŁATKA Z CHORIZO I OŚMIORNICĄ RESTAURANT WEEK WIOSNA 2018 JASKINIA POSTOJNA TARG PIETRUSZKOWY DOŁĄCZYŁ DO EARTH MARKET OPERA RARA ZE SMAKIEM RIWIERA OPATIJA. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ IV CLIFF JUMPING, PRZYLĄDEK KAMENJAK. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ III AMFITEATR W PULI. CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ CZĘŚĆ II CHORWACJA, ISTRIA - CO WARTO ZOBACZYĆ? CZĘŚĆ I - RED CLIFFS PRAGA - PRZEWODNIK SUBIEKTYWNY Bieszczady w słońcu i w deszczu - poradnik wędrowca NIE MARNUJ JEDZENIA, ZDROWIA, CZASU I PIENIĘDZY - AKCJA SPOŁECZNA RADIA KRAKÓW ALBARINO RIAS BAIXAS DEGUSTACJA HISZPAŃSKICH WIN DIETA DLA SENIORÓW - WARSZTATY Z FIRMĄ SOKOŁÓW BYCZA UCZTA CZYLI STOWARZYSZENIE POLSKA EKOLOGIA NA EKOGALI 2017 NIE MARNUJ ZAPROSZENIE NA BEZPŁATNE WARSZTATY KULINARNE JAK POWSTAJĄ MROŻONKI POLTINO SZLAK JURAJSKICH WINNIC - PIKNIK INAUGURACYJNY Z KUCHNI KRÓLOWEJ BONY. JARMARK ŚWIĘTOJAŃSKI. COPERNICUS FESTIVAL 2017 JAK SMAKUJĄ EMOCJE LOKALNY ROLNIK GRUPOWE ZAKUPY BEZPOŚREDNIO U ROLNIKÓW HOLDVÖLGY TOKAJ W KRAKOWIE ŻARCIE NA KÓŁKACH 2017 ŚLEDZIE Z BORNHOLMU CHLEB BIO Z PIEKARNI BUCZEK - O DOBRYM CHLEBIE W KRAKOWIE RESTAURANT WEEK RESTAURACJA MAGNIFICA PIEC NA ZABŁOCIU WIOSENNY FESTYN Z POLTINO - POWRÓT DO KRAINY DZIECIŃSTWA FINE DINING WEEK 2017 RESTAURACJA ZAKŁADKA JACOB'S CREEK AUSTRALIA W KIELISZKU ŚWIĄTECZNE SPOTKANIE Z POLTINO NAJLEPSZE POLSKIE WINA I SERY TERRA MADRE SLOW FOOD FESTIWAL - ZAPROSZENIE KAWIARNIA NAKIELNY RESTAURANT WEEK KRAKÓW TOWARZYSKOŚĆ TO ZDROWIE III MAŁOPOLSKIE TARGI ŻYWNOŚCI "ZASMAKUJ Z UR" - FOTOREPORTAŻ II MAŁOPOLSKA JESIEŃ ENOLOGICZNA - INAUGURACJA WYDARZENIA - FOTOREPORTAŻ ZJEDZ NA POLU MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - FOTOREPORTAŻ BAJGLE - ŚNIADANIE W RESTAURACJI SUKIENNICE RANKING PLAŻ CZYLI KTÓRA PLAŻA JEST NAJPIĘKNIEJSZA NAD BAŁTYKIEM MARANI SAPERAVI GRUZIŃSKIE WYTRAWNE CZERWONE WINO GRUZIŃSKIE WINA NA WAKACJE - POZNAJ SMAK GRUZJI AKADEMIA SMAKU SOKOŁÓW - GARDEN PARTY ŚWIĘTO GOLONKI PODKARPACKIEJ Z PILZNA PSTRĄG OJCOWSKI TAURUS CZYLI GDZIE JEŚĆ W PODRÓŻY REKORD GUINNESSA - NAJDŁUŻSZA SZARLOTKA NA ŚWIECIE RESTAURANT WEEK KRAKÓW KROKUSY I WIOSNA W TATRACH NA NIEBIESKO DLA AUTYZMU 2016 POLISH VODKA TOUR BO PIĆ TRZA UMIĆ TAURUS - TRADYCYJNE WĘDLINY I SWOJSKA KIEŁBASA WINNICA WIELICZKA RESTAURACJA CAFE ORANŻERIA I POKAZ KULINARNY WARSZTATY DEKOROWANIA CIASTECZEK DLA DZIECI - FOTOREPORTAŻ SLOW WINE CZYLI AUTORSKA KOLEKCJA WIN JACKA SZKLARKA I KRAKO SLOW WINES ENOTEKA PERGAMIN RECENZJA RESTAURACJI KAMPANIA NA RZECZ OCHRONY RÓŻNORODNOŚCI BIOLOGICZNEJ MÓRZ I OCEANÓW - WARSZTATY KULINARNE DEGUSTACJA WIN BODEGAS TORO ALBALA CAGLIARI - EVENT PROMUJĄCY MIASTO I TURYSTYCZNY REGION RBG BAR&GRILL JESIENNO-ZIMOWE MENU MAŁOPOLSKA JESIEŃ ENOLOGICZNA 2015 - PODSUMOWANIE SUSHIMI - NOWY SUSHI BAR W KRAKOWIE WINNICA SREBRNA GÓRA - WINOBRANIE 2015 FINAŁ 11-TEGO MAŁOPOLSKIEGO FESTIWALU SMAKU W KRAKOWIE WPŁYŃ NA WOLNĄ WODĘ, WODA WOLNA OD BUTELEK 11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU PÓŁFINAŁ W STARYM SĄCZU 11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU PÓŁFINAŁ W TARNOWIE CHATA NAD WISŁOKIEM I KIERMASZ RĘKODZIEŁA SANTE - FABRYKA W SOBOLEWIE OKIEM BLOGERA 11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - PÓŁFINAŁ W WADOWICACH 11 MAŁOPOLSKI FESTIWAL SMAKU - PÓŁFINAŁ W OŚWIĘCIMIU FESTIWAL KOLORÓW W KRAKOWIE INAUGURACJA LETNIEGO SEZONU TURYSTYCZNEGO W MAŁOPOLSCE COSA NOSTRA - NOWE MENU PIZZA RODEM Z HELL'S KITCHEN - FOTORELACJA Z WARSZTATÓW KULINARNYCH OGRÓD BOTANICZNY - MAGICZNE SPACERY W KRAKOWIE GRUZJA W KIELISZKU, DEGUSTACJA WIN - FOTOREPORTAŻ WIELKANOCNY MAŁOPOLSKI SMAK - FOTOREPORTAŻ MAŁOPOLSKIE ZWYCZAJE WIELKANOCNE NOVOTEL WARSZAWA AIRPORT - fotorelacja z wizyty i warsztatów kulinarnych WARSZTATY KUCHNI ŻYDÓW MAROKAŃSKICH - FOTOREPORTAŻ GALICYJSKA SZKOŁA SMAKU - warsztaty baristyczne Hotel GACA SPA - blogerzy w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą - fotorelacja WIGILIJNY MAŁOPOLSKI SMAK OBWARZANKI KRAKOWSKIE - nocna wyprawa do wytwórni Roberta Lewandowskiego WSPÓLNE GOTOWANIE - WARSZTATY KULINARNE ZE ZBIGNIEWEM KURLETO SUSHI i SAKE - WARSZTATY W ZEN SUSHI BAR & JAPANESE RESTAURANT Warsztaty fotograficzo-stylizacyjne z firmą MALMA - fotoreportaż ROBERT MAKŁOWICZ - relacja ze spotkania podczas Terra Madre Slow Food Festiwal Wojciech Modest Amaro - relacja ze spotkania podczas Terra Madre Slow Food Festiwal w Krakowie Relais & Châteaux Gourmet Festival 2014 w Hotelu Copernicus WAŃCZYKÓWKA i warsztaty serowarskie WIELKIE ZATORSKIE ŻNIWA KARPIOWE 2014 MAŁOPOLSKA TRASA SMAKOSZY - "SMAKI SĄDECCZYZNY" XX Charsznickie Dni Kapusty i bicie Rekordu Guinnessa w gotowaniu największego bigosu na świecie TAO by Zen - Teppanyaki & More RELACJA Z KULINARNEGO POKAZU Reklamy na blogach i recenzja platformy Reach Blogger Bieszczady w słońcu i w deszczu - poradnik wędrowca JAK ROZPĘTAŁAM AFERĘ MIĘSNĄ CAMEMBERT PANIEROWANY czyli jak jadają blogerzy na najlepszym polu namiotowym w Bieszczadach FRANCUSKIE SPECJAŁY W SAMYM SERCU PRAGI PRAGA - PRZEWODNIK SUBIEKTYWNY Szlak na Kasprowy Wierch GRILLOWE INSPIRACJE - warsztaty grillowe z firmą Kamis Najedzeni Fest SLOW FOOD - MAM ZASTRZEŻENIA DO IMPREZY !!! NA NIEBIESKO DLA AUTYZMU WARSZTATY W PIRI PIRI - MAKARON W ROLI GŁÓWNEJ Ganesh - prawdziwy smak indyjskiej kuchni NAJEDZENI FEST - KARNAWAŁOWA EDYCJA Afrodyzjaki w kuchni - fotorelacja z warsztatów w restauracji Piri Piri TARG ZDROWO DOMOWO w Krakowie zupa od św.Alberta - zupa od serca Wiedeń, "FLAYING JEWELS " czasem motyle w brzuchu, a czasem na ramieniu... Targi Bożonarodzeniowe w Krakowie i Wigilijny Małopolski Smak Festiwal Kulinarny "Święto Smaku" w Krakowie targi produktów lokalnych Plac Imbramowski i ciasto z owocami właściwości miodu ; DESTRUKCYJNE ZAŁAMANIE KOLONII i relacja z XIII Biesiady Pszczelarskiej w Niepołomicach Komentarze
Komentarze
Prześlij komentarz